Promotii speciale

Sediu Giramex Mioveni

GIRAMEX.ro

  • Înfiintata în anul 1992, S.C. GIRAMEX S.R.L. este una dintre cele mai dinamice companii private implicate în piata pieselor auto de schimb din România, cu o cifra de afaceri care depaseste 10 milioane de euro/ an.
  • Pe parcursul celor 20 ani de existenta în piata , am acumulat o experienta bogata care ne-a ajutat sa oferim mereu servicii si produse de calitate si astfel sa fim mereu aproape de colaboratorii nostri.
  • În prezent deservim un numar de peste 1.000 de clienti la nivel national , colaborare prin care s-au dezvoltat relatii reciproc avantajoase între noi si partenerii nostri.

Oferta noastra:

  • Oferta companiei cuprinde aproximativ 5.000 de repere, acoperind o gama de produse foarte variata, completa, într-o continua dezvoltare, compusa din marci de renume mondial, importate/aprovizionate regulat de la parteneri stabili din România, Polonia, Franta, Italia, Spania, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Turcia, China, Taiwan.
  • Alaturi de multe alte accesorii destinate interiorului si exteriorului masinii, becuri auto, produse si accesorii de întretinere si depanare, aditivi si solutii gama premium, cosmetice auto, consumabile auto , cele mai reprezentative marci care alcatuiesc portofoliul nostru de produse sunt:
Orlen Oil - Giramex
Filtron - Giramex
Mastersport - Giramex
Bilstein - Giramex
RC - Giramex
AutoMax - Giramex
Blario - Giramex
Sinterom - Giramex
RoFep - Giramex
Fermit - Giramex
Caribi - Giramex
Elba - Giramex

Activitate de distributie NATIONALA:

  • Reteaua de clienti este formata din comercianti en gross, magazine de piese auto, service-uri auto, firme de transport si distributie, statii carburant din întreaga tara.
  • Volumul de piese de schimb si accesorii auto depaseste 5.000 de articole care sunt stocate în depozitele companiei a caror suprafata este de aproximativ 2.000 mp.
  • Distribuim la nivel national întreaga gama de piese auto pentru DACIA, DAEWOO, ARO, RABA, SAVIEM, TRACTOARE si colaboram cu peste 200 de furnizori, producatori directi de piese si accesorii auto.

Retea - Giramex

Distinctii si premii obtinute:

  • In 2003 , 2004 si 2005, GIRAMEX S.R.L. a primit premiul special “Management performant” si premiul pentru “Dinamica deosebita a dezvoltarii”, acordate de Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România.

< Cerere oferta piese auto

Piese auto

sau

Oferte si promotii