Promotii speciale

Sediu Giramex Mioveni

Livrarea comenzilor

E-mail de confirmare: dupa ce ai plasat comanda vei primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele tale (nume, telefon, adresa etc).

Contact telefonic: vei fi contactat telefonic de catre un operator giramex.ro pentru confirmarea comenzii.

Livrare produselor se face la adresa de livrare. Timpul de livrare se refera la perioada de transport, perioada de procesare a comenzilor este de maxim 2 zile.

Livrare:

Transport Fan Courier National

  • GRATUIT la sediul dumneavoastra - daca valoarea fara TVA a comenzii depaseste suma de 1000 lei ( fara tva ).
  • Cost transport 24.99 Ron**, valabil pe teritoriul Romaniei*, taxa de ramburs inclusa.

*Tariful este valabil doar pentru localitatile din Anexa localitati - Fan Courier

Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie FAN COURIER se calculeaza un cost suplimetar pe km (0,80 Ron/km), in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.

Pentru clientii ce nu au domiciliul pe raza uneia dintre localitatile din aria de acoperire fara km suplimentari taxati Fan Courier,se poate opta ca livrarea sa fie efectuata intr-unul din sediile Fan Courier din localitatea cea mai apropiata de pe lista,urmand ca dvs sa ridicati personal coletul.In acest mod evitati sa platiti taxa pe kilometrii suplimentari.

**Tarifele de mai sus sunt valabile pentru colete de max 10Kg. In cazul in care greutatea coletului depaseste 10Kg, se calculeaza o taxa suplimentara de 1RON/kg (TVA inclus) pentru fiecare kilogram in plus.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul S.C. GIRAMEX S.R.L.

Restrictii:

  • Greutate maxima admisa / expediere – 20 kg (greutate fizica sau volumetrica)
  • Dimensiuni maxime admise / expediere - 50cm x 50cm x 50cm.

Va rugam desfaceti coletul in fata curierului. Responsabilitatea deteriorarii produselor pe timpul transportului revine firmei de curierat.

Durata livrarii: maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.


< Cerere oferta piese auto

Piese auto

sau

Oferte si promotii