Promotii speciale

Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul este S.C. GIRAMEX S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J03/8/1992 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO159694. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora S.C. GIRAMEX S.R.L. asumandu-si dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Accesul la informatie

S.C. GIRAMEX S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul giramex.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. GIRAMEX S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Contul dumneavoastra

Daca folositi site-ul www.giramex.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care Il folositi pentru accesul pe contul www.giramex.ro.

Drepturi de autor

Continut site-ului www.giramex.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. GIRAMEX S.R.L si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. GIRAMEX S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.giramex.ro pot face comentarii la adresa lui si-a produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. GIRAMEX S.R.L isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continui ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, inculca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C. GIRAMEX S.R.L nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societarii S.C. GIRAMEX S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care Il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel Incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.S.C. GIRAMEX S.R.L nu iti asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

Produse si servicii

S.C. GIRAMEX S.R.L nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Continutul www.giramex.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii producatorilor respectivi in Romania.

Din acest motiv, S.C. GIRAMEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantei fiecarei marci. S.C. GIRAMEX S.R.L. si partenerii sai Isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Produsele si serviciile sunt oferite in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. GIRAMEX S.R.L isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului sau nu este in stoc.

Preturi

Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari.

Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt Indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti Indreptatit sa refuzati comanda respectiva.

In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonare si dezabonarea la newsletter-ul distribuit de site-ul www.giramex.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document (vezi articolele 4 - 10), iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea corespunzatoare pe site denumita Politica de Confidentialitate. S.C. GIRAMEX S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului S.C. GIRAMEX S.R.L. (www.giramex.ro) pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective.

Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.giramex.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, S.C. GIRAMEX S.R.L. nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. S.C. GIRAMEX S.R.L. Isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, dupa o notificare in prealabil - sau - fara o notificare in prealabil, despre aceasta intentie, daca S.C. GIRAMEX S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.giramex.ro , sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.giramex.ro , clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


< Cerere oferta piese auto

Piese auto

sau

Oferte si promotii